19 Ağustos 2016 Cuma

StudioXStitch yeni evinde

Çok güzel bir haberle başlamak istiyorum. Eylül ayında satışa başlayacak olan MobuShop Tophane bünyesinde Studioxstitch ürünlerini bulabileceksiniz.



Bugün ürünleri vermeye ve Kunter Beyle tanışmaya mağazaya gittim. Tophane tramvay durağının hemen arkasında mint kapısıyla dikkat çeken çok zevkli döşenmiş (her bir ürün gerçekten özenle yerleştiriliyor gözlemlerimle gördüm) bir mağaza. Daha çok ahşap ünitelerle sergileme yapılıyor. Ve ahşapın minimal havası ürünleri ön plana çıkarırken , ziyaretçilere  de sıcak bir ortam sağlamış oluyor. 

Tam açılış tarihi belli olmasada Eylül itibariyle satışın başlayacağını söylediler.



Tophaneden sonra hazır karşıya geçmişken (evet Anadolu yakasında oturan her insana göre Avrupa yakası karşı, konu tartışmaya açık :) ) çok sevdiğim ama saat geç olduğu için (14.00 civarı) bir o kadar da nefret edeceğimi bildiğim Eminönüne geçeyim , hem biten malzemelerimi alırım hemde annemle dolaşmış oluruz diyerek atladık tramvaya.

Hava zaten sıcak , e saat Eminönü için çok geç dolayısıyla kalabalık iyice artmış durumda napalım geldik ama biraz dolanalım. Az çok hangi han nerdedir, boncuk nereden alınır, saat kayılışı mı lazım abimi doğubank ın o tarafa yönlendirelim gibi bilgilerim mevcut. Ama bez çanta nereden alınır pek bi bilgim yoktu. El nakışı ile yaptığım çantaları mağazaya bıraktığım için bende hiç kalmadı , ucuz olur iki pazarlığın belini de kırarız diye düştük yollara. 300 metre yol San Francisco gibi yokuş olunca (bu arada San Francisco bilgim sadece Sweet Novemberdan ibaret ) yol oldu 2 km.

Çantalarımızı da alıp mutlu mesut geri döndük. Ama sanırım hanlar ve Eminönü nerede ne var ile ilgili uzun bir yazı gelicek.

Şimdilik google maps ten idare edin :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder